OferteTelefoane

eMAG: Pana la 45% reducere la acumulatori externi pentru smartphone

În promoţiile săptămânii de pe eMAG avem şi reduceri foarte mari la acumulatori externi pentru telefoane, bateri externe ce ne vor ajuta atunci când vrem să avem o „baterie de rezervă”.

Pentru a vedea ofertă cu bateriile externe puteţi accesa această pagină, aici veţi vedea modele de la producători de renume precum Samsung sau ASUS, sau puteţi avea acumulatori de telefoane de la producători chinezi, care au intrat foarte bine pe piaţa din Europa.

Recomandarea mea pentru voi este să vă orientaţi să achiziţionaţi un acumulator ce costa minim 100 lei, acest accesoriu pentru telefonul dumneavoastră vă va ajuta foarte mult când vine vorba de autonomie şi cu siguranţă veţi fi mult mulţumiţi de calitatea şi eficientă acestui gadget.

În caz de doriţi ceva recomandări, mai jos aveţi câteva recomandări ce cu siguranţă vă va ajuta în caz de doriţi să vă achiziţionaţi un acumulator de telefon ce să aibă un raport preţ calitate foarte bun.

  • Romoss OEM Solo 6, 16000 mAh: Acest acumulator este extrem de eficient şi destul de arătos, având capacitatea destul de mare îţi poate încărca smartphone-ul de câteva ori.
  • ASUS Zen Power Pro, 10050 mAh: ASUS ne prezintă un accesoriu ceva mai premium pentru smartphone-ul nostru, acesta vine cu ceva mai multe dotări, precum un flash-led ataşat la această baterie.

În caz de doriţi achiziţionarea unui acumulator extern, vă recomand unul dintre cele de mai sus, sau puteţi accesa această pagină şi să vă cumpăraţi unul, eMAG oferă preţuri cu până la 45% reducere.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close