eMAG: Reduceri atractive la inceput de saptamana

0
131
emag

Odata cu venirea sezonului cald au aparut si mai multe reduceri la eMAG, astfel incat am decis sa facem o lista ceva mai lunga de data aceasta cu cele mai interesante. Saptamana aceasta beneficiem de reduceri foarte bune la toata gama de telefoane si nu numai. Aparatele DSLR sunt si ele destul de populare in aceasta perioada, astfel incat nici acolo nu lipsesc reducerile atractive. Va recomand sa profitati si sa va uitati prin toate categoriile de produse, deoarece, cu siguranta veti gasi ceea ce cautati.

Totodata, categoria de electrocasnice beneficiaza si ea de o serie de oferte, astfel incat daca aveti de gand sa va inoiti putin casa, nu uitati sa aruncati un ochi si pe acolo. Acum, haideti sa vedem despre ce produse este vorba in acest articol si la ce pret au fost reduse.

 • Laptop ASUS X550VX-XX017D:

  ASUS X550VX-XX017D este un laptop performant ce ruleaza pe un i7 de 2.60Ghz, un laptop bun pentru toate tipurile de activitati. Profitati acum de el si totodata, de reducerea de 1250 de lei.

 • Frigider Arctic AND296+:

  Un frigider cu doua usi din gama A+, perfect pentru a-l inlocui pe cel vechi. Este redus cu 35%, asa ca profitati imediat.

 • Telefon mobil Samsung Galaxy J7 (2016):

  Samsung Galaxy J7 este un telefon performant ce face parte din gama 2016, avand un design modern si elegant si un sistem hardware puternic. Pretul actual ajunge la 929 de lei, fiind redus de la 1300, deci fiti cu ochii in patru.

 • Aparat foto DSLR Nikon D5300:

  Un aparat foto perfect pentru amatorii de fotografie, disponibil pe eMAG la o reducere de 8%. Faceti poze profesioniste cu Nikon D5300 si surprindeti cele mai frumoase amintiri.

 • Telefon mobil Apple iPhone 6 Plus:

  iPhone 6 Plus este in aceasta perioada la o reducere de 18%, pretul final fiind unul de 2450 de lei. Profitati acum printr-un click pe link-ul de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here