eMAG: Reduceri bune la produsele resigilate

0
655
produsele resigilate

Produsele resigilate sunt mai de fiecare data o optiune de luat in considerare, mai ales atunci cand au si reduceri frumoase. Eu am aruncat un ochi peste lista celor de la eMAG si am vazut niste resigilate foarte interesante chiar. Haideti sa le vedem impreuna mai atent.

Samsung Gear 360 este o camera foto si video foarte performanta, vine cu un senzor CMOS de 15 MP, avand posibilitatea dupa cum va puteti da seama din nume, sa filmeze la 360 de grade. Este compatibila cu majoritatea telefoanelor din gama Galaxy S de la Samsung, dar si cu telefonul Galaxy Note 5. In prezent, aceasta beneficiaza de o reducere foarte atractiva de 44%, pretul final fiind unul de 1100 lei. O puteti accesa printr-un click aici.

Pentru cei care isi doresc ceva chiar de calitate si la un pret momentan redus, televizorul SUHD Curbat de la Samsung este alegerea perfecta. Diagonala este de 108 centimetri, iar calitatea este una foarte calitativa, avand rezolutie 4K. Mai mult, pentru o calitate mai accentuata a imaginii vorbim de tehnologii interesante, printre care se numara si Quantum Dot, HDR 1000 si Remastering Engine. De asemenea, televizorul beneficiaza de o reducere puternica de 34%, fiind disponbil aici. Mai mult, daca stati sa va uitati, sunt reduceri si pentru variantele cu diagonala de 123, 138 si 163 de centimetri.

Combina frigorifica de la Whirlpool este una potrivita pentru bucataria dumneavoastra, incdrandu-se in clasa A+ si venind cu o autonomie fara curent de circa 24 de ore, 4 rafturi pentru frgider si 3 compartimente pentru congelator. Are o capacitate de congelare de circa 5 KG / 24 h si totodata, are un pret perfect de doar 1300 de lei. Profitati acum print-un click aici.

Asta a fost tot, daca aveti intrebati sau propuneri, va puteti adresa in comentariile din josul paginii. Cumparaturi placute.