eMAG: Reduceri bune la inceput de saptamana

0
114
emag

Cei de la eMAG deschid saptamana cu o varietate de reduceri interesante de care trebuie sa profiti acum. De la laptop-uri pana la telefoane si televizoare, aveti oferte din toate categoriile de preturi. Haideti sa vedem produsele pe care le-am ales.

Laptop HP 250 G5:

null

Laptop-ul 250 G5 de la HP este un model foarte bun pentru cei care doresc ceva ieftin si in acelasi timp performant. Bineinteles, nu putem vorbi despre rularea celor mai performante jocuri, insa este foarte bun pentu activitati precum browsing, jocuri clasice etc. Are un procesor Intel® Celeron® N3060 1.6GHz, 4 GB memorie RAM DDR3L si un SSD cu memoria de 128 de GB. Display-ul este unul LCD LED cu diagonala de 15,6 inch. Este redus cu 20%, asa ca profitati printr-un CLICK AICI.

Telefon mobil Samsung Galaxy S7:

null

Unul dintre cele mai populare si mai apreciate modele de la Samsung, S7 este acum la oferta speciala pe eMAG: 37 % reducere + Cadou Folie de protectie A+ Folio Clear si totodata il puteti achizitiona cu 36 de rate fara dobanda. Astfel, puteti beneficia de unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata, la aproape nimic. Puteti vedea mai multe detalii despre telefon printr-un CLICK AICI.

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40MU6102:

null

Acest televizor smart de la Samsung vine cu o diagonala de 100 de centimetri, cu o rezolutie 4K UHD 3840 x 2160 si cu Mega Constrat Dinamic. Un Smart TV excelent, care la inceput de saptamana este redus cu 33 %. Mai mult, face parte din programul Buy Back, asa ca puteti sa mai „taiati” din pret, aducand un produs functionabil, care nu va ma trebuie. Ce parere aveti? CLICK AICI pentru detali.