Entuziasmul pentru iPhone X a disparut ! Care este motivul?

0
344
Entuziasmul pentru iPhone X a disparut ! Care este motivul?
Entuziasmul pentru iPhone X a disparut ! Care este motivul?

Entuziasmul pentru iPhone X a dispărut ! 

Raportul analiștilor din ultimul timp arată că vânzările ultimului telefon de la Apple, iPhone X, au crescut considerabil. Din nefericire pentru companie, acest raport este defăimat foarte rapid de alte câteva rapoarte.

Aceste rapoarte vin din partea surselor de aprovizionare cu componentele pentru fabricare. Conform lor, se pare că cererile pentru iPhone X nu au crescut, ci chiar au scăzut destul de rău în ultimul timp.

Vânzările lunii noiembrie au fost cu 30% mai mici decât numărul estimat de către Apple. Din această cauză, se crede că Apple urmează ca la începutul anului 2018 să scadă destul de mult numărul de componente necesare, iar implicit și numărul de telefoane vândute.

Furnizorii de componente prevestesc că în lunile ianuarie și februarie comenzie pentru componente vor fi la fel ca în noiembrie. De asemenea, aceștia spun că în martie va urma o scădere drastică a vânzărilor.

Aceste scăderi nu au legătură cu performanțele sau design-ul telefonului. Factorul principal este prețul destul de ridicat. Din această cauză, utilizatorii nu se îngrămădesc să cumpere telefonul aniversal al Apple. Foarte mulți dintre aceștia așteaptă următoarele iPhone-uri. Prețul acestora va fi mult mai accesibil și vor beneficia de funcțiile prezente pe iPhone X.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here