iPhone 8

Se pare ca in cele din urma s-au confirmat ceva zvonuri in legatura cu iPhone 8 si anume, acesta va beneficia de un ecran OLED. Apple a plasat acum putin timp o comanda de circa 70 de milioane de ecrane OLED curbate, care vor fi folosite in cele din urma pentru mult asteptatul iPhone 8. Acesta va fi lansat in tomana, alaturi de modelele 7S si 7S Plus.

Totusi, ultimele doua nu vor beneficia si ele de OLED, ci vor ramane la LCD si la dimensiunile de 4,7 respectiv 5,5 inch. In comparatie cu acestea, iPhone 8 difera si prin diagonola display-ului, aceasta fiind de nu mai putin de 5,2 inch, cu margini curbate. Totodata, specialistii estimeaza si pretul mult mai ridicat peste iphone-urile de pana acum, estimand un pret de peste 1000 de dolari.

In ceea ce priveste numarul de dispozitive produse, Apple va produce circa 55 de milioane de copii. Conform altor zvonuri, printre functiile noului telefon se numara si incarcarea prin wireless, rezistenta la praf si apa si recunoasterea faciala. Nimic nu este dovedid inca, asa ca ramane de vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.