În cazul în care sunteţi curioşi să ştiţi dacă UBER reprezintă o soluţie valabilă de făcut bani în România, ei bine astăzi aveţi un răspuns de la un blogger ce este şi şofer Uber part-time.

„Meseria” de şofer uber nu este chiar aşa mare în România iar foarte mulţi şoferi de taxi se revoltă împotriva celor uber datorită faptului că se simpt dezavantajaţi, însă din punctul meu de vedere nu este aşa iar firmele de taxi ar trebuii să concureze cu uber, concurenţa va face bine consumatorului dar şi a firmelor concurente dacă ştiu cum să gestioneze situaţia.

Adrian Ciubotaru este un blogger ce a distribuit pe reţeaua de socializare o imagine în care sunt surprinse câştigurile acestuia ca şi şofer uber.

Din imaginea de mai sus putem vedea câştiguri ce nu sunt neglijabile. Ciubotaru a câştigat cel mai puţin în săptămâna august (7-14) obținând 306 lei pentru 11 ore de muncă, iar cel mai mult în săptămâna 21-28 august, anume 1748 de lei pentru 60 de ore de muncă. Sumele afişate reprezintă încasările după ce Uber şi-a luat partea de 25%.

1 COMENTARIU

  1. Mai trebui scăzute si impozitele catre stat si reparațiile la masina carburant etc după ce tragi linie nu mai rămâi mai cu nimic fost sofer UBER tarif foarte mic pe km 1.30 lei din care UBER retrage comision 25% nu reteza de loc rupti masina si UBER încasează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.