Noutati

Evodesk XE Pro: Un plus de inteligență la orice birou de acasă

Evodesk XE Pro

Potrivit Clinicii Mayo, ședința din spatele unui birou timp de patru ore pe zi mărește riscul bolilor cardiovasculare cu până la 125%. Și petrecerea de câteva ore la sala de sport în fiecare săptămână nu compensează în mod semnificativ acest risc. Lucrez într-un birou în casa mea inteligentă. Evodesk XE Pro personalizabil mi-a schimbat mintea, dar nu toate opțiunile sunt valori bune.

Spre deosebire de unele soluții cu costuri reduse care se află pe partea superioară a biroului de lucru convenționale, acest birou este o placă de 30 inci, placaj fin de ½ inci, situat pe un pereche  înălțime de 27 inci – modelul Evodesk XE are un ascensor motorizat, neted. Motorul cu 24 volți controlat de microprocesor poate ridica în liniște până la 100 de kilograme în incremente precise de 1 / 10 pe inch.

Prețurile pentru Evodesk XE încep de la 379 dolari – adăugând toate opțiunile disponibile biroului însuși, crește prețul acestuia la aproape 750 de dolari. Am ales ceea ce credeam că sunt opțiuni modeste și necesare: opțiunea Pro de  49 dolari adaugă un raft inferior pentru tastatura. La fel de important, îmi plasează încă nouă centimetri distanță de monitorul meu. Upgrade-ul de 39 $ înlocuiește controlul standard al înălțimii cu două butoane și adaugă o reglare a înălțimii biroului în timp ce acesta este în mișcare.

Evodesk XL Pro în biroul de acasă al autorului, cu un monitor de 30 inch atașat
Evodesk XL Pro în biroul de acasă, cu un monitor atasat de 30 inch .

Aceste opțiuni au crescut prețul biroului la 467 dolari, dar am descoperit rapid că opțiunea de programare a memoriei este o risipă completă de bani. Evodesk spune că este cea mai populară opțiune a acestora, deoarece poate stoca patru poziții în înălțime: Butoanele 1 până la 4 și biroul va reveni automat la înălțimea standard. Dar funcționează numai dacă țineți butonul dorit până când biroul atinge această înălțime. Biroul se oprește în momentul în care ridicați degetul de pe buton.

Îngrijorat și convins că nu programez corect memoria, m-am îndreptat spre Evodesk cu privire la situație. Răspunsul lor: „… facem asta intenționat pe modelele noastre XE și XE Pro din motive de siguranță. Nu vrem ca unitățile să devină grele și să rănească pe cineva”. Dacă trebuie să țineți mereu butonul apăsat, salvați-vă cu $ 39 și țineți apăsat butonul sus sau jos (cu excepția cazului în care acest afișaj este important pentru dvs.).

Construcții și alte adaugări opționale

Materialul este din lemn acoperit într-un vinil alb sau negru texturat, dar puteți trece la cauciuc sau bambus pentru o sumă suplimentară de 39 USD. O piele de vinil, transparentă, de 0,006 inci groasă, va proteja suprafețele de pe urma zgârieturilor cu 67 de dolari mai mult.

Puteți alege din mai mult de 80 de modele, inclusiv pietre faux și woodgrains, modele abstracte, suprafețe asemănătoare tapetului, culori solide și chiar o suprafață albă pentru marcajele de ștergere uscată. Există opțiuni fără taxă pentru a schimba culoarea cadrului de la negru la argintiu sau alb.

În plus, Evodesk oferă o serie de accesorii, inclusiv covorașe pentru picioare, pachete des gestionare a cablurilor și garanții extinse (garanția standard este de cinci ani).

Unele montaje sunt necesare

Va trebui să asamblați biroul atunci când ajunge în mai multe casete, o experiență pe care nu am găsit-o deloc plăcută. Există o mulțime de șuruburi pentru a face față, și veți avea nevoie de trei dimensiuni diferite de chei Allen (cu condiția) pentru a face treaba. Montarea display-ului de 30 de inci a fost deosebit de dificilă – aș recomanda ca cineva să vă ajute cu acel pas. Nu am încercat mount dual-monitor, dar veți dori să fiți conștienți de faptul că montura unică este fixă: Nu puteți înclina, pivota sau roti afișajul.

În plus față de monitorul meu de 30 de inchi, am un laptop de 14 inci pe birou, împreună cu o pereche de difuzoare Bowers & Wilkins MM-1 și o grămadă de alte materiale (acum sunt trei seturi de căști compacte, baterie, o șurubelniță și o ceașcă de cafea). Există o tastatură de jocuri de dimensiune completă și un mouse pe tava de tastatură. Motorul lui Evodesk poate ridica biroul de la cea mai joasă poziție la cea mai înaltă în mai puțin de 18 secunde. Motorul încetinește la o oprire ușoară când ridicați degetul de pe buton sau înainte de a ajunge la poziția cea mai înaltă sau cea mai joasă, astfel încât nimic nu se face răsturnat.

Păstrați-vă mâinile curate în timpul funcționării

Am găsit Evodesk extrem de stabil, chiar și la cea mai înaltă poziție și cu un monitor de 30 de inci montat pe el. Ar fi nevoie de un efort considerabil pentru a bate biroul. Dar ar trebui să ai grijă să nu lași nimic sub el. Nu există senzor de presiune în măsura în care pot să spun și biroul a coborât cu suficientă forță pentru a zdrobi parțial o cutie de aluminiu goală. Acest lucru nu sa întâmplat imediat, cutia a dat drumul când am atins-o, dar biroul nu sa oprit când a intrat în contact cu cutia. Obținerea brațului sau a mâinii prinse între partea inferioară a biroului și picioarele metalice sau suprafața biroului dvs. regulat ar putea fi dureroasă, deși probabil că nu va cauza răniri.

Am descoperit că tava de tastatură este problematică în ceea ce privește lățimea acesteia. La 27 inci, este aceeași latime ca biroul, dar tastatura mea are o lățime de 18,5 țoli. Cu tastatura centrat în fața afișajului, în partea dreaptă există mai puțin de cinci centimetri orizontali în care să mutați mouse-ul. Tava de adâncime de nouă inci nu este o problemă, dar eu sunt în mod constant alegerea mouse-ul atunci când am nevoie pentru a muta cursorul distanțe mai lungi la stânga și la dreapta. O tavă pentru șoarece cu glisare ar fi o adăugare binevenită.

Tastatura de gaming de dimensiuni mari, centratăi, nu oferă prea mult spațiu pentru mousing.
Tastatura de gaming de dimensiuni mari, centratăi, nu oferă prea mult spațiu pentru mousing.

Ar trebui să cumperi unul?

Acest birou este bine construit și este convenabil de folosit, dar este ușor să vă dați drumul la timpul de comandă, înșelând biroul cu o mulțime de opțiuni fantastice și umflat rapid prețul acestuia.

Rama de tastatură este o necesitate, chiar dacă aș vrea să fie mai largă. Opțiunea Memorie Programabilă este practic inutilă. Nu mi-e dor de a avea celelalte opțiuni, cu excepția sistemului de gestionare a cablului. Dar asta este mai mult o problemă estetică decât orice altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close