Facebook aduce suport 4K si alte imbunatatiri la Live 360
Facebook aduce suport 4K si alte imbunatatiri la Live 360

Experienţa 360 de grade pentru video-uri pe Facebook, chiar şi pe YouTube nu prea a prins aşa bine în România dar nici în alte state. Compania americană vrea să introducă o serie de îmbunătăţiri pentru LIVE 360 de grade şi suport 4K la video-urile pe care le puteţi urmări pe Facebook.

Părerea mea este totuşi ca Live 360 este deocamdată un shit pentru întreaga utilizatorii reţelei de socializare, mai avem mult timp de străbătut pentru a aprecia această tehnologie. Facebook totuşi vrea să aducă îmbunătăţiri acestui serviciu.

La începutul lunii iulie Facebook Facebook a adus transmisiuni în direct la aplicația Spaces social VR. Astăzi, își îmbunătăţeşte performanta video Live 360 ​​cu un program de certificare a camerelor, suport pentru 4K, redare în direct pe Gear VR și câteva alte îmbunătățiri pentru a aduce ​​unele dintre caracteristicile editorilor și creatorilor profesioniști pentru Live 360.

Nu am să insist foarte mult pentru acest subiect pentru că cu siguranţă nu vei fi interesat să faci un video live la 360 de grade însă în caz de vrei vrea să vizionezi un video, acest articol ar putea fi relevant pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.