Noutati

Facebook dezvaluie ce nu ai voie sa faci pe reteaua sociala

Dacă v-ați întrebat vreodată exact ce fel de lucruri pe Facebook ți-ar plăcea să nu le faceți pentru serviciul său, aveți noroc. Pentru prima dată, rețeaua socială publică reguli detaliate privind ceea ce face și care nu aparține serviciului său – de fapt, 27 de pagini.

Facebook a interzis majoritatea acestor acțiuni pe pagina precedentă a „standardelor comunității”, care a schițat standardele companiei în curse largi. Dar, marți, s-au arătat detaliile, uneori, greoaie. Standardele comunitare actualizate vor reflecta normele pe care le folosesc cei 7,600 de moderatori pentru a revizui posturile discutabile, apoi să decidă dacă ar trebui să fie retrase de pe Facebook.  Uneori va trebui sa sunati la autoritati.

Standardele în sine nu se schimbă, dar detaliile dezvăluie câteva lucruri interesante. Fotografiile cu sânii sunt OK în unele cazuri – cum ar fi alăptarea sau într-o pictura – dar nu și în altele. Documentul detaliază ceea ce contează ca exploatare sexuală a adulților sau minorilor, dar lasă loc pentru a interzice mai multe forme de abuz, în cazul în care ar apărea.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close