Facebook lanseaza Lasso, o aplicatie dedicata exclusiv tinerilor

0
50
Lasso

Noua aplicatie a celor de la Facebook, Lasso, vrea sa se bata cu TikTok sau Musical.ly, cum obisnuia sa i se spuna. Facebook vrea sa mizeze mai mult pe utilizatorii tineri, asa ca prin aceasta aplicatie, utilizatorii vor putea sa creeze filmultete scurte, ca cele de 15 secunde de pe TikTok.

In 2018, tinerii prefera mai putin Facebook-ul, in comparatie cu 2014, unde 71% din acestia spuneau ca inca folosesc aplicatia.

In aplicatia Lasso, utilizatorii pot sa se filmeze cum danseaza, iar muzica se va sincroniza o data cu miscarile acestora. Aplicatia aduce inapoi Vine-urile, lasandu-i pe acestia sa realizeze videoclipuri scurte, exact cum erau cele de pe Vine. Lasso este disponibila pe IOS si Android.

Puteti sa va autentificati in aplicatie prin intermetiul Instagram sau Facebook. Aplicatia o sa ceara permisiunea sa acceseze profilul, fotografiile si videoclipurile. Dupa ce acceptati toate aceste lucruri, o sa fiti liberi sa navigati printre videoclipurile din aplicatie care se deruleaza automat.

Videoclipurile facute in aplicatie o sa puteti sa le distribuiti pe Facebook ca story-uri. Caracteristica de distribuire a videoclipurilor pe Instagram o sa vina ceva mai tarziu. Momentan nu puteti sa va faceti profilul privat.