WhatsApp Business
WhatsApp Business

Facebook a anunţat că va lansa versiunea „Business” pentru cea mai populară aplicaţie de mesagerie din Lume, şi anume WhatsApp. WhatsApp Business, este destinată firmelor ce au nevoie de infrastructură pentru comunicări comerciale.

WhatsApp Business va putea fi achiziţionat cu sau fără plată, în cazul firmelor mari ce au nevoie de comunicare mai multă, Facebook va impune un preţ iar în cazul firmelor mici ce nu au nevoie de activitate mare, Facebook intenţionează să ofere acest serviciu în mod gratuit.

Funcţia a fost anunţată de către Facebook însă nu au fost oferite informaţii prea multe cu privire la ce va oferi în totalitate această versiune, cei ce au dat comunicatul de presă s-au limitat în a spune că marile companii vor putea trimite utilizatorilor via WhatsApp informaţii precum cele legate de zboruri sau confirmări de livrare.

Din câte vedem Facebook se ţine de cuvânt când vine vorba de monetizare, pe aplicaţia Wapp nu vom vedea reclame însă compania americană va încerca să monetizeze într-un mod mai productiv pentru utilizatorii de rând.

WhatsApp Business

Potrivit aceleaşi surse, Facebook nu a oferit detalii despre modalitatea de plată însă cu siguranţă marile companii vor fi puse să plătească pentru versiunea „business”, chiar dacă în momentul de faţă nu se ştie care este metoda de plată.

Aşteptăm ca această versiune să fie lansată până în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.