Noutati

Facebook Messenger aduce functia de Unsend

Facebook a făcut multe eforturi până acum pentru a-și îmbunătăți aplicația Messenger. În acest an, CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg împreună cu alți directori ai rețelei sociale au recunoscut că Facebook Messenger trebuie să fie rectificat, deoarece aplicația curentă conținea numeroase caracteristici inutile, în timp ce acestea nu aveau caracteristici importante. Cum ar fi, interfața să poată fi reproiectată și adăugate noi caracteristici, precum Dark Mode. Zuckerberg a fost, de asemenea, de acord că aplicația Messenger de pe Facebook nu este rapidă și ușor de folosit, deoarece alte aplicații, la ora actuală, sunt.

Și acum vedem că unele măsuri evolutive au fost luate de către Facebook execs și o parte din aceasta este noua caracteristică care vă permite să ștergeți mesajele în termen de zece minute de la trimiterea lor. Această caracteristică este denumită Unsend. Ea va permite utilizatorilor să șteargă mesajul pe care l-au trimis prin intermediul aplicației Messenger.

Noua caracteristică a fost descoperită de un utilizator Twitter @wongmjane, ce a postat imagini prin care arată modul cum funcționează, în timp ce un alt utilizator Twitter @MattNavarra a menționat că această caracteristică a fost listată ca fiind implementată „în curând” în notele de lansare ale versiunii Messenger 191.0 iOS.

În prezent, alte rețele sociale precum WhatsApp oferă utilizatorilor o oră pentru a șterge un mesaj, prin urmare, zece minute nu este prea mult timp pentru a repara o greșeală. Cu toate acestea, este mai bine cel puțin să avem greșelile păstrate pentru totdeauna.

Informațiile găsite nu menționează data exactă când această caracteristică va fi lansată. Inițial, totul a fost planificat în luna aprilie pentru a aborda problemele pe care TechCrunch le-a spus în raportul său, în care afirmă că Facebook șterge mesajele vechi ale CEO-ului în liniște din cauza probabilității încălcării datelor și atacurilor de tip hack.

Acum au trecut câteva luni și această facilitate încă nu a fost lansată publicului. Însă, oricând ar face-o, va fi o schimbare bună pentru utilizatorii Facebook de pe tot globul care doresc să ștergă mesaje și nu au altă cale de a le șterge sau de a le recupera.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close