Se pare că Facebook va introduce până la urma butonul dislike, un buton foarte cerut şi discutat de către utilizatorii celei mai mari reţele de socializare din lume.

Totuşi, acest buton nu va fi introdus aşa cum ne-am fi aşteptat toţi, acesta va fi introdus pentru Facebook Messenger, deci scuze pentru titlu.

Partea interesantă în toată afacerea asta este că Facebook introduce pentru Messenger o funcţie nouă prin care poţi reacţiona la mesajele primite de la cel cu care vorbeşti, ceva în genul imagini de mai jos.

Această funcţie este deja în testare, deci mai mult ca sigur în următoarele luni o vom vedea că actualizare pe telefoanele noastre, printre emojo de pe acolo avem „Like, thumbs-down Dislike, or a heart-eyes, lol, wow, sad, or angry emoji.”

Facebook a confirmat această funcţie şi spune că încearcă să facă cât mai mult posibil aplicaţia Messenger distractivă şi compatibilă cu personalităţile tuturor oamenilor, pe lângă acest lucru facebook mai da de înţeles că butonul dislike înseamnă mai mult un „nu”, de cât un „nu îmi place”, bine, acum ştim toţi cum îl vom folosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.