Facebook vrea sa concureze cu Apple
Facebook vrea sa concureze cu Apple

Facebook vrea sa concureze cu Apple – Facebook este una dintre cele mai mari companii ale lumi având o influenţa foarte mare. Mai nou compania americană vrea să concureze cu Apple, organizaţie pentru care o ştim datorită celebrului telefon iPhone şi a produselor premium de foarte bună calitate şi cu o securitate foarte mare.

Ceea ce vrea să facă Facebook a fost lansat recent de către Apple şi mai de mult de către Google şi Amazon, compania ce deţine cea mai mare reţea de socializare vrea să lanseze o boxă inteligenta.

Subiectul este important deoarece Facebook nu are un asistent personal precum Asistentul Google sau Şiri, deci va trebui să ne aducă ceva nou şi cu o altfel de funcţionalitate.

Facebook vrea sa concureze cu Apple

Facebook se pregăteşte să ne lanseze produsul cu un ecran de 15 inch, tecticl pentru a permite utilizatorului să seteze obţinui, produs de către LG, boxa inteligenta va fi produsă de către Pegatron, cei ce fac şi terminalele iPhone, de aici şi concurenta mai mare pe care o va avea Facebook cu Apple.

Design-ul acestei boxe inteligente va fi interesant, cel puţin asta se pare din informaţiile aflate dintr-un raport. Boxa va avea o carcasă de aluminiu şi magneziu iar în momentul de faţă cei de la Pegatron lucrează la terminal.

Informaţiile au fost confirmate de către apropiaţii companiei de socializare şi din rapoarte aflăm că aceasta va fi lansată în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.