GamingNoutati

Far Cry 5: Trailer, detalii si noi informatii.

Far Cry 5 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului urmator, cei de la Ubisoft creand un joc de-a dreptul spectaculos. Momentan, din ce ne putem da seama din trailer, jocul este unul fantastic, cu o grafica uimitoare si cu o actiune bine gandita. Data oficiala de lansare a acestuia este in anul 2018, pe data de 27 ianuarie.

Astfel, Ubisoft vor extinde iarasi franciza care le-a adus cea mai mare celebritate si cei mai multi bani, jocul urmand sa fie disponibil pe Xbox One, PC, si Play Station 4. Primul detaliu care ne-a sarit in ochi din trailer-ul lansat a fost locul actiunii. Acesta este un pic mai diferit fata de celelalte serii, actiunea disputandu-se intr-un oras fictiv din Statele Unite, cunoscut sub numele de Hope County.

In ceea ce priveste personajul principal, acesta va putea fi creat de la zero dupa placul utilizatorului, fiind un ajutor de serif, proaspat mutat in zona. In Far Cry 5, asa zisii „adversari” vor fi cei din cultul religios „Eden’s Gate”, principalele ajutoare fiind o calugarita, un pilot de avion si o barmanita.

Acum, sa vorbim putin despre gameplay. Dupa cum am spus, Far Cry 5 va fi disponibil pe PC, Xbox One si PS4, iar actiunea se va disputa in America. De asemenea, un lucru nou este faptul ca vei putea sa zbura cu avioane si mai mult, vei putea „angaja” diverse animale pentru a face diverse misiuni. Pana aici, foarte interesant si foarte bine gandit, cu toate ca momentan avem la dispozitie putine detalii.

Asta nu este o problema asa de mare pentru ca Ubisoft ne vor mai da cateva indicii pe data de 12 iunie 2017, atunci cand acestia isi vor tine mult asteptatul eveniment anual. Pana atunci, nu mai avem asa mult de asteptat, insa, ce asteptam cu adevarat este lansarea oficiala a jocului. Asta a fost tot, daca aveti nelamuriri va puteti adresa in comentarii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close