Gaming

FIFA 17 Ultimate Team: A fost descoperita o metoda de a trisa foarte daunatoare gameplay-ului

FIFA 17 Ultimate Team: Se pare că jocul celor de la EA Sports nu este chiar aşa de sfânt şi se poate trişa, chiar foarte uşor. În ultima perioadă jucătorii se agită pe forumuri şi cer cu disperare înlăturarea acestei metode de a trişa şi conturile celor ce au trişat să fie banate sau resetate pe modul ultimate team.

Cheat-ul cu care se poate trişa în FIFA 17 Ultimate Team, se numeşte „99OVR”, acest modul este capabil să îţi facă orice jucător din UT, să treacă foarte uşor la rating jucători precum Messi sau Ronaldo, acest lucru făcând aceşti jucătorii să fie automat mai buni ca starurile cluburilor importante. Practic din 10.000 de puncte îţi poţi face o echipă care să bată echipe cu jucători foarte valoroşi.

Din ce se ştie până acum este faptul că EA Sports a încercat să oprească acest cheat, jucătorii prinşi cu acesta au fost banati, totuşi pe forumuri utilizatorii „curaţi” ai jocului se plâng şi susţin că este prea puţin, această metodă fiind întârziată.

99OVR funcţionează doar pe versiunea PC a jocului, şi poate fi descărcată gratuit. Atenţie, eu nu recomand utilizarea acestuia, puteţi fi banati.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close