FIFA 18 Review
FIFA 18 Review

Înainte de a începe acest articol ţin să le mulţumesc celor de la Kinguin pentru că au făcut posibilă testarea jocului FIFA 18.

În articolul acesta, FIFA 18 Review vom vorbi despre cel mai cunoscut şi numit cel mai bun simulator de fotbal din lume. Chiar dacă nu vă place fotbalul cu siguranţă aţi auzit de acest joc iar dacă vrei să auzi o părere despre acest joc, în caz de vrei să îl achiziţionezi. Bun venit pe acest articol. Vom vorbi despre grafică, gameplay, sunet şi alte chestii minore ale acestui joc.

Grafică

Grafica jocului este una foarte bună, însă, să nu vă aşteptaţi să fie prea multe diferenţe între 17 şi 18 la grafică, chiar dacă jocul de la EA Sports beneficiază de motorul grafic Frostbite, acesta nu este folosit la adevăratele lui capacităţi. Bine-înţeles este mai greu de făcut playeri după un model din viaţa reală dar totuşi cred că se poate lucra mai mult.

Din punct de vedere al grafici nu prea avem ce vorbi, jocul se mişca bine, dacă PC-ul dumneavoastră respecta cerinţele recomandate veţi avea o experienţă foarte bună în joc şi vă veţi bucura de o privelişte aproape că la TV.

Totuşi în momentul de faţă acest simulator de fotbal oferă cea mai bună imagine, comparând cu PEŞ 18, jocul de la EA SPORTS este superior cu mult când vorbim de grafică, la modul ca FIFA 18 pare mult mai real, chiar dacă se putea mai bine.

GamePlay

FIFA 18 se poate lăuda cu cel mai interesant GamePlay când vine vorba de simulatoare de fotbal, avem parte de posibilităţi foarte multe….

Cititi tot review-ul de pe GameBros

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.