Filme si seriale de urmarit in acest weekend

0
114
got

Iubim serialele si filmele, ne fac sa ne simtim bine iar unele au o poveste asa de interesanta in cat iti pare rau ca se va termina de curant (GOT), in caz de ai ramas fara idei, iti voi recomanda cateva filme si seriale pe care le poti urmari un acest weekend.

Seriale

Game of Thrones – Toti asteptam premiera sezonului 8 din GOT, nu are rost sa mai spun nimic, stiu ca nu este neaparat serial de weekend, insa il putem vedea in noaptea de duminica spre luni dimineata la ora 4 pe HBO, sau direct de pe site-ul official. – HBO

Peaky Blinders – Serial vazut recent de mine, chiar daca a fost lansat in 2013, actiunea se petrece pe undeva prin Anglia de dupa primul razboi, este un serial cu multa actiune, o nota mare pe IMDB, deci recomand sa aruncati o geana, sigur nu veti regreta daca va plac serialele de genul crima si drama. – Netflix

Filme

Shazam! – Vazut la cinema, ruleaza si in acest weekend, un film din universul DC, este relaxant cu faze amuzante, actiune si aventura.

Liniște asurzitoare – Film ce a fost lansat recent pe Netflix, l-am vazut ca nu prea mai aveam alte variante, pot spune ca este bunicel, insa nu te da pe spate. Este bun pentru o sambata sau duminica ploioasa!

Filmele si serialele prezentate de mine nu sunt neaprat noi, acum le-am vazut si eu si le impartasesc cu voi. Vizionare placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here