Noutati

Fitbit Versa UAE data lansării, preț, știri și caracteristici

O versiune mai modernă

Când Fitbit și-a anunțat smartwatch-ul ionic la sfârșitul anului 2017, compania a anunțat că intenționează să facă mai multe ceasuri în viitorul apropiat, iar primul este deja aici sub numele de Fitbit Versa.

Versa se bucură mult de Fitbit-ul de anul trecut și, în timp ce designul nu este punctul forte, există mai puține caracteristici și prețul este ușor mai mic, pare să fie un plus solid pentru familia Fitbit.

Mai jos am detaliat tot ce trebuie să știți despre Fitbit Versa. Puteți viziona mâinile noastre video cu privire la revizuire sau citiți toate mâinile noastre pe Fitbit versa revizuire acum.

Preț Fitbit Versa și data lansării în Emiratele Arabe Unite

Fitbit Versa este disponibil pentru pre-comandă pe Fitbit.com, precum și un alt retailer online pentru AED 899. Acest preț vă va aduce ceasul în negru cu un carcasă din aluminiu negru, gri cu o carcasă din aluminiu din argint sau piersic cu carcasă de aur .

Versiunea specială Fitbit Versa va fi de vânzare cu amănuntul pentru AED 999. Disponibilitatea generală este așteptată să aibă loc sfârșitul lunii aprilie pentru toate modelele

Designul și ecranul Fitbit Versa

Spre deosebire de unele produse Fitbit anterioare, Versa vine cu un design de metal unibody complet care se simte premium, dar este mult mai mic pe încheietura mâinii decât cel ionic. Încă am învățat despre dimensiunile exacte, dar este mai subțire și mai ușoară decât Blaze-ul, deci pare a fi o opțiune perfectă dacă aveți încheieturi mai mici.

Aveți opțiunile de culoare gri sau roz pentru corpul ceasului real.

În ceea ce privește curelele, aveți o selecție vastă de opțiuni. Există o gamă largă de culori pentru fiecare cu materiale de silicon, lanț metalic, benzi metalice, piele Horween și mai mult pentru a fi capturate.

Pe partea frontală există un ecran touchscreen pentru navigarea în sistemul de operare Fitbit, cu niște rame groase în jurul lateral. Potrivit lui Fitbit, tehnologia ecranului și rezoluția sunt aceleași cu cele Ionic cu nivele de luminozitate de 1000 nits.

Versa este rezistent la apă până la 50 de metri, astfel încât veți putea purta acest lucru în duș sau în înot fără să vă faceți griji cu privire la inundarea pieselor interne.

Pe marginea din stânga există un buton de power și alte două butoane hardware pe partea dreaptă a ceasului pentru navigarea prin meniuri dacă nu doriți să utilizați ecranul cu touch.

Versiunea normală vine cu o bandă de silicon în cutie, deci dacă doriți o bandă mai premium, va trebui să cumpărați unul separat însă va costa în plus.

Caracteristici fitness Fitbit Versa

Deoarece acesta este un smartwatch nou de la Fitbit – un brand cunoscut pentru sănătatea și fitness-ul purtătorilor – ar trebui probabil să luați în considerare doar cumpărarea acestuia dacă sunteți interesat de caracteristici de fitness.

Prin intermediul software-ului există programe de fitness regulare foarte bine dezvoltate ce se modelează după consumator. Inteligent lucrat, profilurile sunt perfecte, reușind să vă îndeplinească toate nevoile.

În spate există un scaner PurePulse care funcționează 24 de ore din 24, chiar și atunci când dormi. În plus, există tehnici de urmărire a somnului, care utilizează serviciul de urmărire Sleep Stages al companiei.

Acest lucru vă va spune cât de mult timp petreceți în REM și alte statistici despre somnul dvs., precum și furnizarea de feedback pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți după somnul de noapte.

Fitbit Coach este, de asemenea, aici pentru a vă oferi antrenamente pe care le puteți efectua acasă, plus o funcție care vă permite să monitorizați nivelul de fitness cardio.

Dacă doriți să luați ceasul în piscină, veți fi în măsură să nu vă fie teamă deoarece e impermeabil și vine cu senzori pentru înot.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close