Folia de aluminiu poate imbunatati semnificativ semnalul Wireless

0
298
imbunatati semnificativ semnalul wireless

Cu siguranță mulți dintre voi v-ați întrebat de multe ori cum să îmbunătățești semnalul Wireless. Ei bine, probabil ați rămâne uimiți să aflați că o folie de aluminiu poate îmbunătăți semnificativ acest semnal, fiind o soluție ieftină și destul de la îndemână.

Folia de aluminiu poate îmbunătăți semnificativ semnalul Wireless

Dacă v-ați gândit vreodată să recurgeți la folie de aluminiu pentru a redirecționa semnalul WiFi slab al casei dvs., ei bine, nu sunteți chiar atât de departe de adevăr. EurekAlert a raportat astăzi că cercetătorii de la Dartmouth College au descoperit că reflectorii tridimensionali, compuși dintr-un strat subțire de metal și plastic, pot îmbunătăți drastic și ieftin semnalul wireless din jurul unei case.

Aceste experimente s-au bazat pe ideea de a folosi o doză de aluminiu în spatele unui router, pentru a direcționa semnalul departe de ziduri și de alte obstacole. Echipa a reușit să analizeze un spațiu și să creeze un reflector personalizat care să optimizeze semnalul WiFi din acea cameră. Apoi au introdus datele într-un program numit WiPrint, care a proiectat un reflector de plastic și l-a creat folosind o imprimantă 3D. Ultimul pas este să acoperiți obiectul în folie de aluminiu și să-l așezați pe router. Puteți vedea o demonstrație în videoclipul de mai jos.

Această soluție rezolvă multiple probleme cu semnalele WiFi. Mai întâi de toate, este ieftin; va trebui să aveți acces doar la o imprimantă 3D, care v-ar costa undeva la 150 de lei. Antenele direcționale costă mult mai mult decât atât. În al doilea rând, vă permite să controlați semnalul WiFi, care are mai multe beneficii decât credeți. Nu numai că vă asigurați că aveți semnal în camerele de care aveți nevoie, dar vă permite să întrerupeți semnalul în cazul în care nu aveți nevoie. Acest lucru îmbunătățește securitatea fizică, asigurându-vă că vecinii nu pot accesa rețeaua dvs.

In concluzie, aceasta este o soluție bună pentru a îmbunătăți semnificativ semnalul Wireless. Puteți de asemenea să încercați și cu o simplă folie și să vedeți rezultatul. Succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here