GamingTelefoane

Fortnite pentru Android se lansează în această vară

Popularul joc Fortnite vine în cele din urmă pe dispozitive Android. Această știre a fost anunțată de Epic Games într-o postare de blog în care s-a declarat că versiunea foarte așteptată a Android este programată pentru lansare în această vară.

Chiar după câteva săptămâni de la lansarea sa pe platforma iOS, unde se afla in topul jocurilor, jocul de supravietuire a fost asteptat sa apara în orice moment în curând și pe sistemul de operare Android.

Postul de pe blog intitulat „State of Mobile” a împărtășit, de asemenea, informații despre câteva caracteristici noi pe care echipa de telefonie mobilă a Fortnite le lucrează:

  • Voice Chat – utilizatorii vor putea discuta cu colegii lor, iar asta include discuții cu prietenii de pe alte platforme. Jucătorii vor putea, de asemenea, să oprească pe oricine altcineva dacă îi deranjează.
  • Modul Economizor de Baterie – crește performanța prin scăderea calității grafice și reduce consumul de energie (util pentru telefoanele mai vechi)
  • Statistici de urmărire – vor fi adăugate în curând la versiunea pentru mobil
  • HUD personalizabil – deja adăugat la versiunea iOS a jocului
  • Reducerea dimensiunii de instalare – dimensiunile patch-urilor vor fi mai mici și conținutul va fi descărcat în fundal pentru o mai bună experiență de actualizare

Alte îmbunătățiri includ performanțe grafice îmbunătățite, stabilitate și caracteristici de gameplay, cum ar fi auto-alergarea și tragerea cu arma.

Fortnite a făcut milioane de dolari pe zi de la lansarea sa pe iOS în martie. Cu Fortnite pe Android, se așteaptă o creștere uriașă a veniturilor companiei.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close