AplicatiiGamingNoutatiTelefoane

Fortnite vine pe telefoanele Android în această vară

Popularul joc battle royale de la Epic Games Fortnite vine pe telefoanele Android în această vară, compania a anunțat într-un post de blog dezvoltator ieri dimineață. Postul, intitulat „The State of Mobile”, a rupt o serie de caracteristici noi pe care le-a lucrat echipa mobilă a jocului. Acestea includ un HUD personalizabil, lansat la începutul acestei săptămâni, și o nouă funcție de chat vocal exclusiv pentru mobil.

Știm că comunicarea este esențială atunci când participați la Victory Royale, așa că lucrăm pentru a aduce chat vocal la telefonul mobil. În plus, veți putea discuta cu colegii voștri, indiferent de platformă. De asemenea, încercăm să vă facem cu ușurință să vă blocați microfonul, ceilalți jucători sau să deschideți toate comunicațiile cu o simplă atingere. Pe ecran va fi un buton care vă permite să vă dezactivați, să dezactivați pe toată lumea din camera dvs. sau să reveniți la microfonul deschis.scrie în blog

Epic lucrează, de asemenea, pe opțiuni puternice opt-in și caracteristici muting pentru a vă asigura că chat-ul de voce nu este abuzat.

În plus față de lansarea Android în această vară și în chat-ul vocal cândva în viitorul apropiat, Epic lucrează, de asemenea, pe caracteristici de joc cum ar fi lansarea și auto-rularea, îmbunătățind performanța și introducând un mod de economisire a bateriei și asigurându-vă că jucătorii de pe mobil pot avea acces – statistici de joc.

Fortnite a fost disponibil pe iOS de la mijlocul lunii martie, unde a fost lansat în topul graficelor gratuite ale App Store. Compania de analiză mobilă Sensor Tower a estimat că compania a efectuat achiziții în aplicații în valoare de 15 milioane USD în primele trei săptămâni în care a apărut în App Store. Asta înseamnă că o lansare Android poate crește drastic potențialul de generare a veniturilor jocului.
Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close