A fost lansat aparatul foto Nikon D7500

0
884
Nikon D7500

Japonezii de la Nikon au lansat modelul Nikon D7500 in ciuda vanzarilor destul de mici inregistrate pe parcurs de catre gama DSLR.

Cu toate ca in ziua de astazi majoritatea folosesc telefonul pentru a face poze, DSLR-urile sunt in continuare gadget-uri de renume care nu trebuie neglijate. Tocmai de aceea Nikon a facut debutul noului model, care vine cu un design clasic, ca al celorlalte versiuni, insa cu specificatii mult mai avansate si mai interesante.

Astfel, Nikon D7500 vine impreuna cu un senzor de 20,9 MP, cu format DX si plaja ISO intre 100 și 51.600. De asemenea, aparatul care capacitatea de a surprinde la rezolutie maxima 8 cadre pe secunda si in ceea ce priveste filmatul veti ramane placut surprinsi. Veti putea filma la o rezolutie de 4K cu aproximativ 30 FPS, ceea ce este mai mult decat suficient pentru un DSLR.

Procesorul este unul identic cu cel al modelului D500, un procesor Expeed 5, care insa isi face treaba foarte bine. Camera mai vine dotata si cu Wi-Fi, Bluetooth viewfinder de tip OLED, pretul fiind de 1250 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here