Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

În perioada următoare o să găsim o mulţime de imagini cu Samsung Glaxy S8, acest lucru datorită faptului că ne apropiem tot mai mult de lansarea acestui produs, până acum totuşi haideţi să ne bucurăm de cele mai credibile zvonuri, venite de la site-uri mai cu renume în divulgarea informaţiilor bune.

GSMArena a prezentat acum ceva timp pe net imagini cu presupusul Samsung Galaxy S8, fotografiile au devenit virale.

După cum vedem şi în imaginea de mai sus avem parte de un Samsung Galaxy S8 cu un ecran curbat pe ambele laterale, fără butonul de Home şi cu logo-ul Samsung amplasat în partea de jos.

Cea ce este interesat este faptul că vedem software-ul Android în limba chineză, acest lucru fiind datorită faptului că, telefonul s-ar afla deja în teste în China.

Samrtphone-ul din imagine are o rezoluţie de 6 inchi, aşa că ar fii posibil să vedem în imagine un prototip care ar putea avea stylus, în exclusivitate.

Dacă imaginea este una reală cu Samsung Galaxy S8, atunci aveam confirmarea că butonul „home” a fost îndepărtat, cel puţin în mod fizic, şi a fost adăugat unul virtual.

Dacă doriţi să citiţi mai multe informaţii despre Samsung Galaxy S8, vă aşteptam să accesaţi aceasta pagină, în care se vorbeşte despre Galaxy S8.

LĂSAȚI UN MESAJ