HuaweiNoutatiSamsungTelefoane

Galaxy Fold este amanat pe termen nedefinit, decizie neasteptata din partea Samsung

Samsung ne surprinde cu o decizie in privinta lui Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold a fost prezentat si urma sa fie lansat la data stabilita de catre Samsung, adica pe 26 aprilie. Acum, compania sud-coreeana a decis amanarea telefonului pliabil cu doar cateva zile inainte, relateaza BETIT.RO

Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa, iar aceasta a fost luata in urma mai multor incidente in care telefonul pliabil, Galaxy Fold a fost implicat. Samsung a oferit telefonul pentru testare mai multor bloggari si jurnalisti iar in cateva zile Fold s-a defectat.

Producatorul de telefoane mobile a precizat ca va lua mai multe masuri pentru ca ecranul telefonului sa fie mai rezistent de aceea avem si aceasta amanare.

Expertii se tem ca telefonul ar putea fi lansat in vara sau chiar in toamna, Samsung va anunta o noua data peste cateva saptamani.

Totusi, Samsung a procedat corect in cazul lui Galaxy Fold, daca ar fi lansat acum telefon iar acesta ar fi avut probleme legate de display, ar fi urmat un scandal urias iar compania ar pierde foarte mult. O decizie inteleapta, dar totusi riscanta, Huawei are deja un telefon ce pare a fi mai stabil si mai bun cand vine vorba de ecran.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close