Samsung cu clapeta
Samsung cu clapeta

Telefonul Samsung Galaxy S8 de la Samsung ar putea veni într-o variantă mai diferită, într-o variantă cu clapeta conform Slash Leaks care spune că următorul smartphone de la Samsung va fi o surpriză.

Informaţiile despre noul smartphone nu au fost deocamdată confirmate de către compania sud coreeană, însă rămânem la mâna zvonurilor ce par a fi foarte interesante şi credibile.

Într-un raport publicat de către Slash Leaks, aflăm că Samsung ne pregăteşte un smartphone ce va fi asemănător cu Galaxy S8 la cerinţe însă la design vom avea o schimbare surprinzătoare şi anume, telefonul vine însoţit de o clapetă.

În raportul despre care am vorbim regăsim şi imagini cu noul telefon de la Samsung (vezi imaginea reprezentativă, de mai sus), şi tot de acolo aflăm că telefonul ar urma să fie lansat în jurul datei de 23 august.

Despre specificaţii se presupune că telefonul ar urma să aibă un ecran de 4,2 inch, display-ul va fi atât interior cât şi exterior, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4GB de RAM, 64GB spaţiu de stocare, baterie 2.300 mAH, camera principală de 12MP şi camera frontală de 5MP. Din punct de vedere al specificaţiilor, telefonul sta foarte bine.

Acest telefon va fi cu adevărat o surpriză de la Samsung, să vedem dacă se şi va adeveri raportul citat de Slash Leaks.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.