Galaxy S9
Galaxy S9

Samsung a deschis deja o anchetă şi caută soluţia pentru problemele cu ecranul lui Galaxy S9, telefonul ce a fost lansat pe 25 februarie, anul acesta.

Se pare că iar avem probleme în paradis iar Samsung Galaxy S9 are ceva probleme cu ecranul, dintr-un raport aflăm că Samsung a deschis deja o anchetă în urma unor probleme raportate de către utilizatori, în centrul acestei probleme pare a sta ecranul telefonului care după cum ştim este unul respectabil însă pare a avea probleme.

Compania Samsung a oferit presei informaţii cu privire la această problemă şi au spus că într-adevăr sunt probleme însă nu sunt foarte multe raportări. Totuşi acest lucru se va vedea pe viitor.

Mai mulţi utilizatorii se plâng pe forumuri că Samsung Galaxy S9 are probleme la ecran, mai exact atunci când aceştia utilizează ecranul tactil, acesta nu răspunde aşa cum trebuie la comenzi.

Pe ecranul lui Galaxy S9/S9+ par a fi puncte moarte iar uneori ecranul nu răspunde deloc la funcţia touchscreen.

Cei de la GSM Arenă spun că deocamdată nici Samsung nu ştie unde ar putea fi problema, dacă aceasta este pe software sau hardware. Dacă problema este doar pe software se va rezolva răpind printr-un update. Dacă totuşi problema este pe partea de hardware, Samsung se va confrunta cu mari pierderi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.