Telefoane

Galaxy S9 si S9 Plus urmeaza sa vina cu o noua varianta de culoare Liliac Purple

Dupa doar cateva zile de cand Evan Blass a facut publice niste imaginii care aratau partea din fata lui Galaxy S9 si S9 Plus, ne da mai multe ponturi legate de configuratia camerei pe ambele modele cat si o noua versiune de culoare.
Potrivit lui Evan Blass, Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus ar urma sa vina in patru variante de culori la lansare: Midnight Black, Lilac Purple (culoare noua), Titanium Gray si Blue Coral.

Noile imagini aparute pe contul de twitter al lui Evan Blass arata din nou ca setarea cu dual camera va fi exclusiva pentru Galaxy S9 +. Acest lucru marcheaza o schimbare in strategia Samsung, care a pastrat caracteristicile camerei atat pe versiunile obisnuite, cat si pe cele ale smartphone-urilor sale principale pana acum.

Acum, avem o privire clara asupra unei presupuse imagini oficiale a dispozitivelor Galaxy S9 si S9 Plus in varianta de culoare Lilac Purple, care este de altfel acceptabila si care sunt convins ca va face furori in randul doamnelor si domnisoarelor.

Performantele confirma inca o data ca numai modelul Galaxy S9 va avea o singura camera pe spate, in timp ce modelul Galaxy S9 Plus va avea o configuratie verticala a camerei pe spate intr-un aranjament vertical. Aceste camere sunt de asteptat sa fie de 12 megapixeli cu diafragma variabila – f / 1,5 pana la f / 2.4 – precum si captura video la viteza redusa de 480fps.

Sub camera foto din spate exista un senzor de amprenta digitala, astfel incat deblocarea lui Galaxy S9 cu degetele ar trebui sa fie acum mai putin greoaie decat este pentru modelele actuale cu o destinatia de plasare a scanerelor digitale incomoda.

Data de 16 martie a ecranului de blocare poate indica momentul in care Galaxy S9 si S9 Plus pot deveni disponibile in unele regiuni. Chiar daca spatele telefoanelor a fost facut un pic gresit, speram ca numeroasele imbunatatiri ale intregului sistem de camere vor face ca acest lucru sa merite.

De asemenea, scanarea inteligenta ar trebui sa faca fata imbunatatirilor de securitate, desi va fi probabil utilizata mai putin acum, deoarece senzorul de amprenta digitala este mai usor de atins. Cu siguranta vom primi mai multe detalii legate de aspect si specificatii la evenimentul Samsung din 25 februarie la Barcelona.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close