Timp liber

Game Of Thrones s-a terminat: Cum a fost ultimul episod

Cel mai in voga serial din ultimii ani, Game Of Thrones s-a sfarsit pe data de 19 mai, serialul de pe HBO a reusit sa livreze in ultimul episod emotii, chiar daca ultimul sezon nu a fost cel mai reusit din perspectiva criticilor. Relateaza Betit.ro

Sezonul 8 a avut foarte multe rasturnari de situatii si a enervat foarte mult fanii cu adevarat infocati, ultimul episod avand pe IMDB nota de 4.9, in momentul redactarii acestui articol.

ATENTIE: Acest articol va contine spoilere cu privire la ultimul episod.

Dupa terminarea sezonului 7 cu siguranta nimeni nu se astepta ca Jon sa o omoare pe Dany, ca totul va lua o astfel de intorsatura, ca Bran va fi pe tron la sfarsit, bine, despre Bran au fost ceva teorii dar nu prea le-a luat nimeni in seama.

Ceea ce m-a enervat cel mai mult pe mine este ca in acest sezon Jon Snow, nu a facut nimic altceva notabil decat sa o omoare pe Dany, atat. Acesta a fost un simplu pion fara a face nimic special….

Nu o sa ma lungesc, dar ca fan Game Of Trones pot spune ca a fost bun, asta am primit asta am vazut, nu mai are rost sa venim cu alte critici. A fost cel mai bun serial cu final prost.

Multumim HBO pentru aceasta capodopera!

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close