Noutati

Game Of Thrones episodul 6 din sezonul 7 a aparut pe internet inainte de lansare

Mai sunt doar două episoade din Game Of Thrones, iar unul dintre ele a apărut deja pe internet dintr-o greşeală HBO, deci de data aceasta nu mai a fost vina hacker-ilor ci HBO Spania a scăpat episodul pe platforma video.

Utilizatorii HBO care au avut abonament special au avut parte de o surpriză când au observat că pot viziona noul episod din serialul Game Of Thrones, episod ce era programat să apară duminica viitoare, în România la ora 04:00 în noaptea dintre duminică spre luni.

Episodul 6, cel ce a fost scăpat pe internet are doar o oră, şi zic doar pentru că episodul nu a fost difuzat full, HBO Spania şi-au dat seama de greşeală abia după o oră şi au retras episodul, totuşi acest timp a fost suficient pentru a se putea înregistra şi pentru a putea fi distribuit pe internet chiar în format full hd.

HBO a încercat să cumpere „hackerii” după ce acum două săptămâni episodul 4 a fost disponibil pe internet din cauza unor hackeri din India, HBO totuşi nu au acceptat sumele impuse de aceştia şi au încercat cu mai puţini bani.

Se pare că totuşi că HBO se şi auto sabotează. Nu se ştie dacă vor fi pierderi, în ceea ce priveşte serialul însă ştim că acesta este cel mai piratat serial din istoria internetului, deci HBO nu ar trebuii să simtă mare diferenţa la profit însă aceste incidente nu sunt văzute bine de către spectatori.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close