Noutati

Game of Thrones se va întoarce cu ultimul sezon în aprilie 2019

La începutul acestei luni, HBO ne-a rupt inimile când a confirmat odată pentru totdeauna că Urzeala Tronurilor nu se va întoarce în ultimul său sezon decât în 2019. Toate dovezile se îndreaptă oricum în această direcție, fiind susținute de un comunicat de presă al HBO care întotdeauna are un cuvânt de spus ce se impune asupra tuturor zvonurilor. Însă, până atunci, desigur, toată lumea a vrut să știe când sezonul 8 va debuta.

Probabil că nu vom ști răspunsul la această întrebare decât mai târziu în acest an, dar într-un interviu cu Metro în această săptămână, vedeta Game Of Thrones Maise Williams (Arya Stark) ar fi putut să anunțe data de lansare mult mai devreme decât ar trebui, însă nu a făcut-o…

„Am hotărât ca primul episod să fie emis în aprilie (care, după gândirea logică va fi în anul 2019 și nicidecum 2018). Aceasta va fi o întoarcere dintr-o pauză de patru luni pentru o serie de episoade mult așteptate” spune Williams.

HBO nu a stabilit încă o dată concretă (și probabil nu poate până nu începe producția și ediția), dar luna aprilie va avea cu siguranță un sens în ceea ce privește cronologia actuală a producției. În 2017, HBO a făcut deschiderea printr-un show live pe Facebook cu scopul de a dezvălui data premierei celui de-al șaptelea sezon.

În ceea ce privește dorința lui Williams din sezonul final pentru Arya, acesta afirmă: „Întotdeauna am spus că vreau să găsească pace. Lucrurile care au condus-o prin povestea ei au fost foarte amare, răsucite și agresive. Mi-ar plăcea ca Arya să-și găsească din nou adevăratul ei sine și să renunțe la această furie și răzbunare care i-au însoțit în toată călătoria. Mi-ar plăcea ca ea să fie fericită. „Fericirea este greu de găsit în Westeros, dar poate că Arya o va găsi anul viitor.”

Din câte se pare, Urzeala Tronurilor se va întoarce în 2019. Avem de așteptat puțin însă credem că va merita. Nu ezitați să ne spuneți părerile privind data ultimului sezon în comentarii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close