Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 7 Online Subtitrat. Detalii despre episod

0
30520
Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 7 Online Subtitrat

Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 7 Online Subtitrat reprezinta finalul celui de-al saptelea sezon din Urzeala Tronurilor, un sezon care a spart topurile in ceea ce priveste audienta. Premiera sa va avea loc duminica noapte si va putea fi vizionat pe posturile de televiziune HBO si HBO GO.

Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 7 Online Subtitrat

Cu toate ca a fost un sezon superb, care a avut absolut de toate, trebuia sa se incheie odata si odata. Fanii vor avea acum de asteptat inca aproximativ un an pana la lansarea sezonului 8, care este si ultimul. Haideti sa discutam putin despre Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 7, incercand totodata sa evitam spoilerele.

Se stie de problema celor de la HBO cu hackerii, insa pana in prezent episodul nu a fost postat pe internet. Desi au aparut mai multe variante pentru final, nu avem certitudinea ca una dintre ele este cea originala. Totusi, stim sigur ca ultimul episod din Game of Thrones Sezonul 7 va fi si cel mai spectaculos, care are ca si consecinte directe penultimul episod, „Beyond the walls”. Se numeste „The Dragon and the Wolf” si sugereaza faptul ca ii vom vedea in special pe Daenerys si pe Jon Snow.

Ne putem astepta sa aflam informatii pretioase in legatura cu trecuturile familiilor Daenerys si Stark si de asemenea, nu este obligatoriu sa avem parte de o lupta spectaculoasa. Cel mai probabil, din cele auzite, va fi vorba despre o intalnire politica si despre negocieri pasnice, cu rolul de a hotari viitorul celor 7 regate.

Totusi, sa nu uitam ca Game of Thrones Sezonul 7 Episodul 7 Online Subtitrat este cel mai lung episod din istoria serialului, deci ne putem astepta oricand la rasturnari de situatie. Putem discuta mai multe dupa ce vizionam cu totii episodul, pana atunci, va doresc sa aveti o vizionare placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here