Gaseste-ti un loc de munca prin Google Hire

0
809
Google Hire

Noua platforma a celor de la Google, Google Hire, este un portal care rolul de a ajuta oamenii sa isi gaseasca eventuale job-uri, rivalizand astfel LinkedIn. Dupa cum stiti, cel din urma este cel mai mare si mai cunoscut site din aceasta nisa, care are in vedere faptul de a ajuta oamenii sa-si construiasca o retea profesionala si sa-si gaseasca locuri de munca.

Prin Google Hire oamenii vor putea sa-si listeze ofertele de job-uri de care dispun, iar cei interesati vor putea sa-si gaseasca ceva in domeniu mult mai repede. In prezent, site-ul nu este terminat, dar il puteti vedea in mare parte aici.

Dupa cum am mai zis, site-ul este disponibil in link-ul de mai sus, insa, in momentul de fata nu te poti loga pe el. In opinia mea este o idee foarte buna si o oportunitate de luat in considerare. Mai jos veti putea vedea ce a spus un purtator de cuvant de la Google cu privire la Google Hire.

Google Hire este un produs aflat în faza de dezvoltare, care va ajuta clienții G Suite să-și pună la punct procesul de angajare. Produsul le va permite angajatorilor să colecteze aplicațiile candidaților online. Doar informațiile selectate voluntar de către candidat vor fi trimise către un potențial angajator. Informațiile private nu sunt distribuite