Ghid de cumparaturi Black Friday eMAG 2017

0
298
Black Friday eMAG 2017
Black Friday eMAG 2017

După cum am mai spus şi ieri, eMAG a anunţat în mod oficial dată pentru black friday de anul acesta. Pe data de 17 noiembrie 2017 va avea loc marele eveniment în care cu siguranţă serverele eMAG vor cădea şi cele mai bune oferte vor dispărea în primele minute. Pentru asta eMAG a lansat un ghid de cumpărături.

Numit şi „Ghid de supravieţuire” acesta ne oferă câteva informaţii foarte utile pentru a putea vineri să ajungem la cele mai bune oferte în timp util şi să ne putem achiziţiona produsele dorite.

Black Friday eMAG 2017
Black Friday eMAG 2017

Sfaturile eMAG pentru Black Friday 2017 – Ghidul cumpărătorului

1. Pregătește lista cu produsele favorite înainte de Black Friday:”Gândește-te la dorințele tale, dar nu uita nici de cei dragi. Descoperă peste 2.000.000 de produse la ofertă, din toate categoriile. A venit momentul să vă răsfățați!

2. Asigură-te că ai datele complete în cont: ”Pentru a comanda rapid, intră în contul tău și completează adresa de livrare. Pe lângă livrarea prin curier, ți-am pregătit și 15 showroom-uri eMAG și 600 de oficii poștale pentru ridicarea personală. Caută-l pe cel mai apropiat de tine”.

3. Instalează aplicația eMAG și afli când începe Black Friday:”Activează notificările ca să te anunțăm de îndată ce dăm startul! Ai deja aplicația? Nu uita să faci update la cea mai recentă versiune.” De aici poate fi descărcată aplicația eMAG. Este important de menționat faptul că nu se știe care va fi ora la care începe eMAG Black Friday 2017, deci aplicația e utilă în această situație.

4. Cu cardul salvat cumperi imediat de Black Friday 2017: ”Salvezi datele cardului bancar în contul tău de client eMAG, în Cardurile mele. Vei comanda cel mai rapid produsele dorite”. Reamintim, de asemenea, faptul că există și cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank, iar folosirea acestuia va fi recompensată. Utilizatorii vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

5. Continuă cumpărăturile, orice altceva poate aștepta: ”Rămâi pe site, oferte noi apar toată ziua. Doar o dată pe an e Black Friday!”.

Acesta este ghidul practic de achizitie gasit si pe site-ul eMAG.