Noutati

Ginoee va lansa o noua serie de telefoane in India

Pe fondul restructurării planurilor de extindere a afacerii sale din India, producătorul chinez de smartphone Gionee a trimis invitații pentru lansarea unei noi game de smartphone-uri pe 26 aprilie. Invitația de lansare nu spune prea multe, dar arată smartphone-uri cu rame foarte subțiri pe laterale. Potrivit surselor din industrie, se așteaptă ca smartphone-urile să aiba prețuite în limita a 550 și 860 lei, și un „Full View Display”, spunand ca fiind una din caracteristicile pe cale smartphone-urile le vor avea.

La începutul acestui an, rapoartele mass-media au declarat că problemele financiare din China pot afecta operațiunile Gionee din India. Surse informate au spus companiei IANS că societatea ar putea reduce scaderea operațiunilor sale în India și va introduce un model de afaceri diferit pentru a accelera creșterea economică.

Cu toate acestea, David Chang, directorul global al vânzărilor, Gionee India, a declarat că marca a fost aici să rămână. El a respins, de asemenea, rapoartele din mass-media chineza. Societatea se confruntă cu probleme financiare în plata furnizorilor săi.

„Suntem la fel de entuziasmați de prezența noastră pe piața indiană și dorim să îi asigurăm pe toți iubitorii Gionee că marca este aici pentru a rămâne”, a adăugat Chang.

Compania a avut o cotă de 2,2% pe piața smartphone-urilor din India în 2017, potrivit Counterpoint Research.

Gionee, care și-a stabilit prezența în India în 2012, pretinde că are o prezență cu amănuntul în peste 42.000 de magazine și are 600 de centre exclusive de servicii în țară.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close