Microsoft a purtat discuții despre cumpărarea platformei de dezvoltare software GitHub. GitHub din San Francisco, cu sediul în California, are peste 23 de milioane de utilizatori individuali în mai mult de 1,5 milioane de organizații. Dezvoltatorii de software folosesc instrumentele companiilor private pentru a stoca codul, pentru a urmări actualizările și a discuta problemele.

The Business Insider raporteaza ca discutiile de achizitie marcand o schimbare serioasa a strategiei, cu doar 6 luni in urma, GitHub s-a aratat angajat sa ramana independent, se arata vineri citand oameni apropiati de companii.

Potrivit unui raport al CNBC, discuțiile de achiziție au progresat de la un parteneriat de marketing planificat în valoare de aproximativ 35 de milioane de dolari.

GitHub a fost evaluat ultima dată la 2 miliarde de dolari în ultima sa rundă de finanțare în 2015. Pe baza unui preț care a plutit anul trecut, raportul a spus că achiziționarea GitHub ar putea costa Microsoft 5 miliarde dolari sau mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.