Gaming

God of War devine cel mai vândut joc de pe PlayStation 4

Au fost vândute mai mult de 3,1 milioane de unități în primele trei zile

Asad Qizilbash, vicepreședinte de marketing la Sony Interactive Entertainment, a declarat că mai mult de 3,1 milioane de copii ale jocului au fost vândute la nivel mondial în primele trei zile de lansare (20-22 aprilie). Shannon Studstill, șefa operațiunilor la Santa Monica Studios (dezvoltatorul jocului), a împărtășit următoarea afirmație privind reimaginarea francizei:

„Aș dori să mulțumesc personal milioanelor de fani din întreaga lume care au decis să intre în ultima aventură a lui Kratos cu noi. Sprijinulvostru este cu adevărat inspirator și este un motiv pentru care ne motivează în fiecare zi să depășim granițele jocului. De asemenea, aș dori să mulțumesc directorului nostru creativ, Cory Barlog, directorului de dezvoltare a produselor, Yumi Yang și întregii noastre echipe uimitoare la Santa Monica Studio. Credința în viziunea jocului și pasiunea pentru povestiri în întreaga echipă este incontestabilă. Așteptăm cu nerăbdare să auzim mai multe despre modul în care fanii își creează noi amintiri despre momentele lor de joc în God of War. ”

Uncharted 4: A Thief’s End a fost titularul recordului american anterior, vânzând 2,7 milioane de unități în primele șapte zile de pe piața din mai 2016. Horizon Zero Dawn de anul trecut s-a descurcat și cu 2,6 milioane de exemplare  în primele doua saptamani.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=K0u_kAWLJOA?rel=0&showinfo=0&modestbranding=1&vq=hd720&autohide=1]
Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close