Google a lansat o platforma de jocuri, o revolutie in lumea gamingului

0
88
Google Stadia
Google Stadia

Google a lansat ieri un serviciu extrem de important pentru lumea gamingului, un serviciu ce va concura in urmatorii ani cu cei mai mari producatori de console, oare sa fie acesta viitorul? Este vorba despre Google Stadia.

Google Stadia este o platforma de jocuri prin streaming, pur si simplu acest serviciu va merge de pe orice dispozitiv foloseste Google Chrome, PC, poate fi accesat de pe televizor, poate fi accesat de pe un Chromebook, de pe o tabletă, si de pe telefon.

Jocurile le vei putea juca de pe cloud, ce are o putere extrem de mare ce le va permite utilizatorilor sa joace ce jocuri vor, chiar si pana in 4K. “Este un pachet hardware puternic, care serverele GPU, CPU, memorie și stocare și cu puterea infrastructurii de centre de date Google. Stadia va evolua odată cu imaginaţia dezvoltatorilor.”, spun cei de la Google.

O data cu acest serviciu, Google lanseaza si un controler ce se conecteaza WIFI, este echipat cu asistentul virtual al Google şi un microfon încorporat.

In momentul de fata, Google Stadia este disponibil pentru developeri in mod gratuit, si anunta ca pune la dispozitie celor ce vor sa isi duca visul pana la capat si sa isi creeze jocul, foarte multe tool-uri.

Mai multe informatii despre Google Stadia gasiti pe blogul celor de la Google si pe pagina oficiala Stadia Dev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here