Noutati

Google Contacts vine cu o tema intunecata

Recent, Google a recunoscut că a încetat să încurajeze dezvoltatorii să utilizeze culoarea albă în aplicațiile lor. Față de trecut, în prezent, acesta corectează eroarea făcând primul pas și adăugând „tema închisă” la toate aplicațiile sale – una câte una.

Compania a introdus deja noua temă Material și modul întunecat pentru știrile Google News, dar Contacts este ultima ce mai rămâne să obțină opțiunea întunecată mult așteptată. A venit cu actualizarea versiunii 3.2 și iată cum puteți să o activați chiar acum:

Cum să activezi tema întunecată din Google Contacts

Procesul de a activa tema „întunecată” în Google Contacts este destul de simplu, deoarece nu trebuie să faceți nimic complicat.

Trebuie doar să deschideți meniul din stânga sus și să apăsați pe noua opțiune „Turn dark theme on”. Odată ce ați apăsat-o, întreaga interfață intră instantaneu într-un gri închis, cu imagini de contact pastelate color pe care le vei adora.

Dacă nu găsești opțiunea „Turn dark theme on” imediat după instalarea aplicației, trebuie doar să intrați în Setări și să închideți forțat aplicația, iar mai apoi să o deschideți. Acest lucru ar trebui este un truc ce ar trebui să facă tema întunecată disponibilă pentru tine.

Ce ne place și ce nu

Această temă întunecată, după cum se vede mai jos, este similară cu ceea ce am văzut deja în actualizările anterioare ale aplicațiilor de la Google. Nu este tema pură neagră, care este mai prietenoasă cu AMOLED, ci duce ușor spre cenușiu, care merge excelent cu culoarea pastel a pictogramelor de contact.

Aplicația Contacts cu modul întunecat s-a lansat la nivel internațional, pentru toată lumea însă nu direct pe Google Play, dar dacă doriți să o încercați imediat, descărcați cea mai recentă versiune v3.2 APK de aici. Nu uita să îți exprimi părerea în secțiunea de comentarii.

 

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close