Google cumpara Apple cu doar 9 miliarde de dolari? Stirea care a uimit o lume intreaga

0
251
google cumpara apple

Anuntul a fost publicat chiar ieri de catre Dow Jones Newswires, o companie de stiri cunoscuta, si mentiona faptul ca cei de la Google cumpara Apple cu doar 9 miliarde de dolari. Cu totii au fost uimiti si chiar revoltati la inceput, pana sa afle ca a fost o eroare nefericita a companiei si ca asta nu se va intampla niciodata.

In publicatia respectiva scria faptul ca cei de la Google au incheiat o intelegere cu Apple inca inainte de moartea lui Steve Jobs, afacerea urmand sa se finalizeze in cel mai scurt timp posibil. Era mentionat si faptul ca personalul Google urmeaza sa se mute in sediul Apple. Asa ceva insa nu este posibil, stirea fiind publicata dintr-o eroare, dupa cum a precizat si directorul Dow Jones.

Desi initial s-a crezut ca este vorba despre un atac informatic, acelasi director Dow Jones a negat afirmatiile, spunand ca nu s-a intamplat nimic de acest gen. In prezent, atat cei din jur cat si compania doresc sa afle cum a fost publicat acel articol si de ce ar fi facut asta. Vorbim despre compania Dow Jones, o companie respectabila care publica deseori articole pentru Wall Street Journal, dar si pentru marii oameni de afaceri, fiind specializati in colectarea informatiilor.

O alta varianta ar fi aceea ca articolul a fost creat pentru un simplu test. Dar de ce ar face asa ceva si de ce s-a ales aceasta tema? Va ramane momentan un mister, insa, speram ca va fi deslusit in cel mai scurt timp. Revenind la ideea principala, daca ar fi adevarat, ar reprezenta cu siguranta cea mai buna achizitie din istorie.

Sa cumperi cu doar 9 miliarde de dolari o companie care dispunde de peste 260 de miliarde de dolari ar fi cu siguranta o afacere de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here