Google Maps a fost actualizata, cu ce noutati este prevazuta?

0
654

Google Maps este cea mai folositoare aplicatie de harti online, ce ne ajuta atunci cand plecam la drum. Aceasta este disponibila pentru  Android, Iphone, Ipad si  Ipod Touch. Dupa actualizarea facuta recent, aplicatia ofera doua noi functii: 1) Measure Distance si 2) Indoor.

Prin intermediul functiei Measure Distance, le este permis utilizatorilor sa masoare distantele pe care acestia le-au parcurs, iar daca descopera noi rute care nu sunt inregistrate, acestia le pot crea in aplicatie. De asemenea, problemele si bug-urile au fost rezolvate, aplicatia fiind mai bine optimizata.

Functia Indoor a facut posibila navigarea prin interiorul cladirilor, de curand fiind introdusa si in Romania. Google Maps are deja inregistrat interiorul a 3 cladiri din tara si anume: Aeroportul Traian Vuia din Timisoara si  doua mall-uri din Bucuresti: Promenada si Mega Mall. Cei care folosesc aplicatia vor avea o harta Indoor ce le va permite sa vada toate magazinele si zonele importante.

Detinatorii cladirilor au facut o colaborare cu cei de la Google Maps, astfel incat informatiile sa fie cat mai precise si mai bine actualizate. Desi functia Indoor poate fi folosita doar in 3 locuri din tara, anul viitor aria va fi extinsa si pentru alte 15 mall-uri ce apartin companiei Mega Mall si Promenada, iar locuitorii din alte orase mari se vor putea bucura.

Cu toate ca cei de la Apple au introdus imediat functia in Apple Maps, cei de la Google sunt mai rapizi, punand-o deja in aplicare  si totodata promitand ca vor face tot posibilul se ne usureze viata in trafic prin noi functii care vor fi prezentate curand.