Google Phone app transcrie mesajul vocal pentru clienții T-Mobile

0
18

Aplicația Google Phone are deja o filă dedicată pentru mesageria vocală vizuală, care permite utilizatorilor să asculte și să ștergă rapid mesajele vocale. Este o îmbunătățire imensă în ceea ce priveste apelarea vocală pe care obișnuia să o suporte. Cu toate acestea, unii utilizatori T-Mobile, văd și transcrieri de la Google, făcând procesul chiar mai ușor. Această funcție a fost adăugată în aplicația Telefon în noiembrie.

Proprietarii de Nexus și Pixel abonați la T-Mobile vor fi beneficiarii acestei îmbunătățiri a aplicației Google Phone

Proprietarii de smartphone-uri Nexus și Pixel de pe T-Mobile vor avea acum un moment mai ușor de determinat dacă un mesaj vocal merită să fie ascultat. Ultima actualizare pentru aplicația Google Phone adaugă „transcripții de mesagerie vocală Google pentru clienții T-Mobile SUA”. Sună foarte asemănătoare cu cea pe care o cunosc deja clienții Google Voice. Când cineva vă lasă un mesaj vocal, Google face tot ce poate pentru a transcrie acel mesaj și pune textul în fila de mesagerie vocală. Nu este întotdeauna foarte precisă, dar oferă o idee foarte rapidă dacă este vorba de un apel pierdut important sau de un spam de nonsens despre o vacanță gratuită sau o doamnă iminentă asupra taxelor datorate.

Google precizează că această caracteristică este disponibilă exclusiv utilizatorilor T-Mobile chiar acum, ceea ce poate fi considerat oarecum ciudat de vreme ce Verizon este partenerul oficial al dispozitivelor Pixel. Sperăm că Google va extinde transcrierile vocale la toți transportatorii majori de acum înainte. Clienții T-Mobile au început să observe transcrierile care au apărut la începutul acestui an, potrivit poliției Android.

”Oamenii reali” nu vor avea acces la mesajele dumneavoastră

Transcrierile se fac prin „programe de calculator” și „analizate de mașini” spune Google, astfel încât ”oamenii reali” nu ar trebui să vă asculte mesajele în niciun moment. Mulți operatori de transport oferă propriile transcrieri vocale vizuale, deși de obicei trebuie să instalați o aplicație separată. Apple a adăugat transcrieri de mesagerie vocală pentru utilizatorii iPhone din iOS 10.