Noutati

Google Photos utilizează AI si iti transforma fotografiile în filme

Google Photos a primit o actualizare care vă permite să utilizați tehnologia inteligentă artificială încorporată (AI) pentru a începe să creați filme tematice perfecte utilizând fotografiile existente. Abilitatea de a crea filme din fotografii nu este nouă pentru Google Foto, deoarece a fost o parte intrinsecă a aplicației Google Foto pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, Google a extins acum caracteristica originală de construire a filmului cu opțiunea de a crea filme tematice. Puteți chiar utiliza noua caracteristică pentru a dezvolta un film perfect pentru această zi de Valentine’s Day și împărtășiți același lucru cu cel iubit.

Inițial, există nouă teme din care puteți alege unul preferat. Lista include opțiuni precum: „Ei cresc așa de repede”, „Meow Movie”, „Doggie Movie”, „Filmul Selfie”, „Filmul Ziua Mamei”, „Filmul Ziua Tatălui”, „În amintirea iubirii” Day Movie „. Puteți crea un film tematic accesând fila Asistent și apoi atingând opțiunea Film. Dacă doriți să vă creați filmul de pe desktop, Google a furnizat și o legătură Web.

Odată ce ați ales tema din opțiunile disponibile, asistentul din Google Foto va folosi învățarea mașinilor pentru a vă crea filmele. Teme precum „Ei cresc atât de repede” și „Meow Movie” vor folosi funcția de grupare a feței în Google Foto pentru a grupa fotografiile pe baza unor fețe similare. În plus, Google Photos va include o coloană sonoră potrivită pentru a oferi o muzică de fundal potrivită pentru amintirile dvs.

În principal, funcția de a crea filme tematice în Google Foto creează un colaj de fotografii și adaugă o coloană sonoră în funcție de tema pe care ați selectat-o. Aceasta înseamnă că nu veți avea efecte vizuale profesionale speciale sau o tranziție fascinantă. De asemenea, abilitatea de a crea un colaj video a fost evidențiată în Google Foto în decembrie anul trecut cu lansarea temei „Smiles of 2017”.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close