Google Pixel 2 – Data lansarii, pret, stiri si zvonuri

0
326
Google Pixel 2
Google Pixel 2

Google Pixel 2 este cu siguranţă aşteptat de foarte mulţi oameni, prima variantă şi anume Google Pixel a reuşit să fie un telefon destul de bun cu plusuri şi minusuri. De la Pixel 2 ne aşteptăm ca anul acesta aşa vină cu ceva revoluţionar.

Competiţia pe piaţa smartphone-urilor este foarte mare, aşa că Google Pixel 2 va fi cu siguranţă un telefon de referinţă şi unul dintre cele mai bune telefoane de anul acesta aşa că în acest articol vom vorbi doar despre acesta, despre dată de lansare, preţ, ştiri şi alte zvonuri despre acest telefon.

Rezumat:

  • Ce este acesta? Următorul flagship de la Google
  • Când va fi lansat? In 2017, posibil in octombrie
  • Cât va costa? Nu este nici un pret previzibil, insa cu siguranta va costa in jur de 1000 de euro.

UPDATE 9/7/2017: Publicarea articolului, ramaneti pe aproape pentru actualizari.


Cate versiuni de Google Pixel 2 vom avea?

Stim inca de la prima versiune ca au existat doua versiuni Pixel, simplu si Pixel XL, Google ar putea adopta si anul acesta tot doua versiuni pentru Pixel 2 insa nu credem ca „XL” se va numi a doua varianta care va fi mai buna.

Cu siguranta a doua versiune a lui Google Pixel 2 va avea un ecran mai mare, va avea posibil si mai multi GB si un hardware putin mai „dotat” + o baterie ce sa tina ecranul mai mare si hardware-ul dotat.

De asemenea nu este exclus din discutie aparitia unei versiuni noi de Google Pixel 2, sa fie trei in total. Posibil o editie limitata sau ceva de genul acesta, mai multe zvonuri au existat cu privire la o a treia versiune, insa… mai bine mai putin si mai bun.

Google Pixel
Google Pixel

Google Pixel 2 stiri si zvonuri

Puncte cheie:

  • Noul telefon de la Google va fi rezistent la apa
  • Ar putea exista o a treia versiune
  • Chipset îmbunătățit si cameră foto mai buna
  • Lipsa mufei pentru casti

Un zvon foarte interesant susţine că Google Pixel 2 ar putea apărea anul acesta cu ecrane curbate.

Google a încercat să pună o comandă de ecrane OLED de la LG, acest lucru ducând la mai multe zvonuri precum şi că noul ecran al lui Google Pixel 2 va fi curbat pentru versiunile standard şi XL. Un zvon mai recent spune că că LG nu numai că va livra ecrane dar se va ocupa şi de fabricarea unei versiuni pentru telefoanele sub sigla Pixel.

Pe baza unor rapoarte apărute pe internet se mai spune că Google Pixel 2 ar urma să vină cu un ecran de 18,6 cm și o rezoluție de 2560 x 1,312.

De asemenea se zvoneşte că Google Pixel 2 va veni cu un design ce îi va permite telefonului să fie rezistent la apă. Un redactor cunoscut de la 9to5Google a declarat acest lucru.

Ei au declarat de asemenea că Pixel 2 va avea un chipset și o cameră îmbunătățită, ceea ce ar putea duce într-un fel la justificarea prețului mai mare.

Aceeaşi sursă susţine că Google testează şi prototipuri de telefoane ce ar putea fi mai „liţe”, cu specificaţii mai mici, pentru utilizatorii ce vor un telefon marca Google Pixel dar la un preţ mai mic.Totuşi acest zvon a fost prăbuşit de către un oficial Google care a negat total afirmaţia existenţei unei versiuni mai „low cost” a lui Google Pixel. Totuşi afirmaţia a fost adusă doar pentru „Pixel” deci nu este exclus să Google să lanseze ceva ieftin sub altă denumire.

Fără ca să surprindă pe nimeni a apărut şi zvonul că Pixel 2 va folosi cea mai nouă versiune de android şi anume Android O, acest zvon pare să fie cât se poate de real pentru că Google mereu, încă de pe la Nexus ne aducea cele mai noi versiuni ale sistemului de operare Android odată cu lansarea telefoanelor Google.

Google Pixel
Google Pixel

La capitolul sunet aflăm că Google Pixel ar urma să vină pe piaţa fără mufa jack. Totuşi acest lucru este posibil deocamdată doar în 50% pentru că Google susţine originalitatea iar scoaterea jack-ului ar da un aer de iPhone.

De asemenea Google Pixel, normal, a fost vândut foarte mult pentru abilităţile camerei foto/video, camera fiind superbă. Google Pixel 2 ar putea primi un upgrade de calitate consistent pentru a face ca utilizatorii să cumpere în continuare Google Pixel 2 pentru abilităţile camerei.


Până acum am vorbit despre ce ne-am aşteptat să vedem. mai jos am făcut o „listă de dorinţe” pentru Google Pixel 2, ceea ce ne-ar plăcea noua să vedem.

Un preţ mai mic

Ştim că Google Pixel 2 nu va veni într-o formă „low cost” însă un preţ mai mic pentru aceste telefoane sunt cu siguranţă foarte mult dorite de către utilizatori.

Google Pixel XL a reuşit să coste mai mult decât orice alt telefon de pe piaţă, a întrecut chiar şi iPhone, iar versiunea standard rivalizează cu versiunile de Samsung şi iPhone.

Dacă Google vrea să facă cu adevărat aceste telefoane mai vândute este de recomandat să acorde un preţ mai mic, un preţ mare ar fi justificat de cât în cazul în care ar veni cu ceva nou pe piaţă.

Un ecran mai clar

Google Pixel original a avut un ecran de doar 1080p, lucru care a deranjat foarte mulţi utilizatori, cu siguranţă este de dorit ca Google să nu mai repete „greşeala” cu un ecran ce are o rezoluţie de doar 1080p, Pixel este la un nivel mare ne aşteptam să vină cu ecran QHD pe toate versiunile nu doar pe „XL”.

Aşadar ne aşteptam ca anul acesta să primim QHD pe Pixel 2 original şi 4K pe Pixel 2 XL.

Google Pixel
Google Pixel

O construcție elegantă

Google Pixel a venit cu un design foarte elegant, cu spetele metalic îmbrăcat în sticlă, această configuraţie am mai văzut-o pe la câteva telefoane însă Google a reuşit să combine lucrurile pentru a da un efect mai neobişnuit şi frumos. Aş dori să văd în continuare şi la Pixel 2 un design neobişnuit şi frumos.

Partea cu sticla şi metalul sunt cele mai bune, Google Pixel ar trebuii doar să creeze ceva ce nu a mai fost văzut până acum pe piaţă, ceva ce să placă la lume. Trebuie să înceapă de undeva o schimbare, după cum aţi văzut acum mai toate telefoanele arată aproape la fel.

Rezistenţa la apă

Acum mai toate telefoanele de la brandurile mari au rezistenta la apă, aici număram Samsung, Apple, Huawei şi aşa mai departe. Pentru Google Pixel din 2016 nu am primit rezistenta la apă…

Speram că acest lucru să fie schimbat pentru Google Pixel 2 şi să vedem un telefon ce rezista la apă, ce este certificat IP68.

O viaţă mai mare a bateriei

De fapt acest lucru îl doresc de la absolut orice telefon, vrem o autonomie mai mare la baterie.

Google Pixel 2016 a costat mult, nu ştim cât va costa şi Pixel 2 însă dacă se adaptează un preţ mare sper că prin „justificări” să fie şi o baterie revoluţionară ce să ţină măcar cu 50% mai mult de cât bateriile din trecut.

Google Pixel
Google Pixel

Difuzoare stereo

Ca şi în cazul rezistenţei la apă şi difuzoarele stereo sunt dorite da către utilizatori, ştim ca mulţi folosesc căşti însă nu sunt practice în toate situaţiile.

Cam acestea sunt dorinţele, ar mai fi şi un asistent virtual îmbunătăţit însă pentru România deocamdată nu este relevant pentru este doar în limba engleză.


Ne aşteptam ca Google Pixel 2 să fie un telefon superb. Acest articol va fi actualizat în mod constant când apar noi informaţii despre acest telefon aşa că puteţi salva pagina sau o puteţi vizita periodic pentru a vedea cu ce a fost actualizata.

Imaginile şi unele informaţii au fost preluate de pe techradar.