Google Pixel 2 a mintit in legatura cu functia mult asteptata ?

0
364

Nu mai este mult, iar Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor fi lansate. Ceea ce i-a uimit pe toti au fost speculatiile despre noul si puternicul chip Qualcomm Snapdragon 836 care trebuia sa fie adaugat pe device. S-a dovedit ca totul sa fie o minciuna, intrucat acest procesor nu poate fi atasat pe noul telefon spre dezamagirea tuturor.

Google Pixel 2 va avea in dotare un chip normal Qualcomm Snapdragon 835, precum restul telefoanelor de top cu android, iar acest lucru va aduce un plus pentru Iphone 8 care ii va depasii toate performantele fara probleme. Cei din echipa Google au anuntat faptul ca modelele vor fi distribuite celor doua companii: HTC si LG.

Primul va fi preluat de HTC, iar al doilea avand dimensiuni mult mai mari si cu un ecran care acopera intregul panou frontal va fi fabricat de LG. In plus, device-ul are o serie de noutati importante: desi nu va fi una duala, camera a fost imbunatatia fata de modelul precedent, iar marginile pot fi stranse in palma de catre utilizator si astfel sistemul de operare Android poate fi controlat.

De asemenea, Google Pixel 2 va avea un display Full HD de 5 inch, difuzoare stereo ce vor reda un sunet clar, placut si va dispune de o memorie RAM de 4gb. Google Pixel 2 XL  va veni cu un un display QHD de 6 inch si cu niste senzori de presiune aflati in partile laterale ale telefonului.

Nu este cunoscuta data fixa cand va fi lansat smartphone-ul, dar cel mai probabil acest lucru se va intampla in decursul lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here