GoogleTelefoane

Google Pixel 3 are zi oficiala de lansare, Google a facut anuntul!

Google a trimis invitatii la presa pentru un eveniment prin care va lansa Google Pixel 3, acest eveniment va avea loc pe 9 octombrie.

Google va prezenta noile telefoane Pixel 3, intr-un eveniment de presa organizat la New York, totusi, dupa cum am vazut, in ultimele saptamani au circulat pe internet tot mai multe informatii despre acest telefon, deci in comparatie cu Pixel si Pixel 2, Google nu a mai reusit sa se mascheze anul acesta de analisti si deja avem detalii destul de clare despre aceste telefoane.

Evenimentul oficial va fi live si pe YouTube si se va putea vedea in Romania de la ora 18:00, iar pe Betit.ro veti gasi toate detaliile despre acest telefon imediat cum se va lansa.

Google Pixel 3 va avea o crestatura in partea superioara a ecranului, despre procesor stim ca va avea un Snapdragon 845 de la Qualcomm. O surpriza vine la camerele video principale, de fapt, la camera video principala care dupa cum vedem, in trend sunt telefoanele cu 2 camere video, ei bine Google va opta anul acesta pentru o camera video principala, insa probabil este sa vedem 2 secundare.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close