Google Pixelbook ar putea fi un computer foarte puteric

441

In  2011 cand cei de la Google au introdus Chromebook, utilizatorii nu au fost chiar atat de incantati intrucat acel computer nu putea face practic nimic in mod offline. Astfel ca in 2013 acestia au primit Pixel, ce a primit o actualizare in 2015. Asemanator device-ului original Pixel, Pixelbook-ul dispune de piese premium, precum structura de aluminiu, ecranul din sticla si cateva elemente din silicon.

Cei de la Google fiind pasionati de culori au introdus o bara colorata pe partea din spate a display-ului ce se aprinde cand device-ul se incarca. Balamaua flexibila iti permite sa il folosesti si pe post de tableta, fiind potrivit pentru momentele in care doresti sa vezi un film.

Acesta vine insotit de mai multe variante de echipare, cum ar fi 8 GB memorie RAM cu un hard de 128 GB la un pret de 800 de dolari sau cu 256 GB SSD la 1200 de dolari. Exista si varianta cu i7, 16 GB RAM si 512 GB SSD la 1750 de dolari. Un accesoriu util acestui device este Stylus-ul, un creion ce raspunde pana la 2000 de puncte de presiune ale ecranului pentru o precizie cat mai ridicata.

Pretul acestuia este undeva la 100 de dolari. Desi dimensiunile device-ului sunt mici vei fi uimit de greutatea acestuia de 1kg datorita elementelor din aluminiu si ecranului de 12.9 inch. Chiar daca este o greutate mica , totusi este mai greu decat un Macbook. Lansarea acestui Chromebook a fost organizata de cei de la Google si a avut loc pe 4 octombrie al acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.