AplicatiiNoutatiTelefoane

Google Play Store ofera gratis cate o aplicatia sau joc premium in fiecare saptamana

Google cearcă să atragă mai mulţi vizitatori pe Google Play Store, vrea ca utilizatorii de android să viziteze aceasta aplicaţie mai mult iar acum a pornit la drum cu o funcţie foarte interesantă.

Se pare că Google Play îţi va oferi gratis, săptămânal câte o aplicaţie sau joc ce în mod normal costa bani, această nouă iniţiativa se numeşte Free App of the Week şi odată la fiecare 7 zile Google îţi va oferi o aplicaţie nouă pe care o vei putea descărca în mod gratuit.

Partea interesantă este că vei putea rămâne cu aceasta aplicaţie în cont şi după ce aceste 7 zile au trecut, aplicaţia fiind salvată ca şi cumpărată în contul tău de google, aceasta putând fi folosită de pe orice dispozitiv android la care ai conectat contul google respectiv.

Google Play Store
Google Play Store

În urmă cu câteva luni Google a oferit şi o opţiune interesantă dezvoltatorilor de aplicaţii, aceştia putând să facă reduceri la aplicaţii, un mod bun de a face o campanie de marketing de succes.

Pentru a face disponibilă oferirea acestor aplicaţii, Google încheie parteneriate cu dezvoltatorii de aplicaţii. Probabil vom vedea jocuri şi aplicaţii destul de populare şi bune, compania americană va colabora cu siguranţă cu dezvoltatori de renume.

Dacă doreşti să beneficiezi şi tu de aplicaţia gratis a săptămânii trebuie să porniţi aplicaţia (sau site-ul desktop), să mergeţi la categoria Apps şi să accesaţi secţiunea Free App of the Week. Succes!

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close