Google a renuntat la castile pentru Pixel 2 si Pixel 2 XL

0
105
Pixel 2 si Pixel 2 XL

Telefoanele Pixel 2 si Pixel 2 XL trebuiau sa vina la pachet cu o pereche de casti, insa Google a renuntat la ele in ultimul moment. Cu toate acestea, motivul lor este unul bine intemeiat, optand pentru ceva mult mai interesant si mai modern. Bineinteles ca aceasta schimbare nu a fost pe placul tuturor utilizatorilor, insa compania spera ca se vor putea adapta cu usurinta.

Google a renuntat la castile pentru Pixel 2 si Pixel 2 XL

Mai precis, acestia doresc ca utilizatorii lor sa foloseasca noile casti wireless Pixel Buds sau sa foloseasca adaptorul care vine la pachet, impreuna cu o pereche de casti obisnuite. Cu toate acestea, planurile initiale erau putin diferite.

Dupa cele confirmate de un utilizator al smartphone-ului Pixel 2, acesta ar fi primit telefonul intr-o cutie mai veche, cutie care avea loc pentru o pereche de casti USB Type-C. Asadar, desi la interior cutia este destul de asemanatoare, la interior accesoriile se situeaza complet diferit.

In vechea cutie putem vedea un spatiu generos in care s-ar potrivi perfect o pereche de casti cu conexiune prin fir, care se aseamana foarte mult insa cu design-ul Pixel Buds. Este prezent de asemenea si un adaptor de la USB Type-C la USB Type-A, lipsind adaptorul de la USB Type-C la jack-ul audio de 3,5mm.

Asta inseamna ca Google nu s-a gandit nici macar un moment sa livreze telefoanele Pixel 2 si Pixel 2 XL cu casti clasice.

null

Cu toate acestea, pana la urma s-a ajung la decizia de a livra telefoanele fara casti, doar cu un adaptor care initial costa 20 de dolari si cu un cablu USB Type-C. Compania a confirmat ca acel pachet a fost legitim, asta pana la lansarea telefoanelor, cand s-a adoptat alt model de cutie, cu alte accesorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here